čtvrtek 9. února 2012

Z mého žití aneb s kým máte tu čest


Deby je obyčejná blonďatá holka, která by se pro svoje blízké rozdala a touží po velké milující rodině. Zatím to však životem koulí jen s panem J. a jejich milovaným psím miláčkem Jackem. 

Miluje svého muže a psa, 
miluje vůni sněhu a deště, tu která jde cítit ještě dříve, než sníh nebo déšť přijde,
miluje vřelá objetí a pohlazení, úsměv,
miluje pátky a snídaně v posteli,
miluje dostávat dopisy a pohledy z cest,
miluje návraty domů z dovolených a výletů,
miluje přivonění k novým látkám a návštěvu papírnictví,
a když miluje, tak naplno a bezmezně...

Jack se stal součástí její , rádoby , obchodní značky „Deby & Jack“, protože je její láskou, zpovědníkem, věčně naslouchajícím a věrným přítelem, spíše dítětem , které (zatím) nemá.  Je to tedy projev úcty a lásky za všechno to, co jí Jack dává a nic za to nežádá zpět (snad jen časté drbání a v noci schování pod její peřinu). S Jackem tvoří zkrátka nerozlučnou dvojku nejen při šití, kterému je věnován jejich malý obchůdek na fleru. Pro upřesnění, Jack je psíkem nemalého ale  ani nevelkého vzrůstu s jedním velkým hnědým flíčkem přes celou hlavu, jinak těla bílého, zkrátka avatárek jsou  naše věrné podoby.

Tento blog bude věnován mně, Deby, a mému životu, mým zálibám a koníčkům (někdy spíše  až koňům ), zajímavostem, postřehům, mé tvorbě, zajímavým odkazům a jiným dalším záležitostem, kolem kterých se točí můj každodenní život.

Vítejte...
Deby with love

Žádné komentáře:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...