čtvrtek 30. srpna 2012

Letos Vánoce budou!

Já věčný nestíhač, kdy se na něj před Vánoci všechno navalí, tak to většinou dopadne tak, že máme perníky, stěží stromeček a tím to u nás Vánocema začíná i končí, o výzdobě se dá hovořit jen ztěží, o vánočním úklidu už nemluvě...
A tak jsem si dala na letošek předsevzetí, že začnu s přípravami už podstatně dřív ( v únoru to začalo nakupováním výzdoby v akci po předešlých vánocích a směle pokračovala nakupováním Vánočních kolekcí látek v únoru a dubnu).

A protože jsem svůj slib sama sobě dodržela, tak se už teď, ještě ne posledního srpna, můžu pochlubit netradiční vánoční dekou.
Netradiční je pro mě barevným pojetím i vzorem, ale moc se mi líbí. A nejvíc teda našemu Jackovi, ten v ní dneska prospal celý den a jak si hověl...:-) Teď už pofrčí pěkně složená do skříně, aby byla v pravý čas nachystaná - čistá a voňavá- pak už jen schází zasednout k televizi, pořádně se zachumlat, nalít si vaječný koňak do skleničky a sledovat třeba Mrazíka...:-)

Tak přeju krásný zbytek prázdnin, školákům úspěšný start do nového školního roku, maminkám pevné nervy a všem těm, co se na Vánoce těší vždy již od 25.prosince přeji krásné těšení...:-)


beránek v rohu




rozměry má jako taková příjemně velká deka k televizi:-)
cca 150x120 cm

zadní světle zelená kostičková strana s lemem

detail patchworkového vzoru

Líbí se Vám jako mně?:-)

Látky zakoupené zde u vždy ochotné a vstřícné Janičky, určitě nakoukněte, má krásný obchůdek.


Ještě by bylo jistě na místě nezapomenout prozradit, že deky by nebylo, kdyby nebylo mé velké inspirace u Reginky-dubinka, velké díky a teď už krásný večer.

Deby & Jack

5 komentářů:

Ajka řekl(a)...

teprv teď díky dece jsem zjistila že máš blog, nějak mi na Marině unikl:-))

Avondster řekl(a)...

Teri, ta je nádherná. Úžasná, skvostná... Prostě super. Nevezmeš ji 8. na sraz - tedy v tom případě, že tam budeš?

Deby and Jack řekl(a)...

Jé, Ajko, ahoj, já taky nestíhám sledovat všechny, z toho si nic nedělej:-)

Martinko, moc děkuju za pochvalu. Jejda, 8. to je už teďka, za týden, že? To hrozně uteklo teda. No já jsem hlava děravá, pokud nezapomenu, tak dorazím. Ale deka nevím, jestli je na chlubení, to byste ji viděly moc zblízka všechny ty nepodařky...:-)) Já jsem spíš kabelková, než deková, co se kvality týče:-)

Jana Cingr řekl(a)...

Terinko, krásná, krásná, krásná!

Tatiana Roller řekl(a)...

krasna! velmi sa mi paci, je taka hrava, vesela a este aj pekna! :-) urcite sa obdarovanz potesi, skvely Jezisek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...