pondělí 13. srpna 2012

Jsem ostuda aneb dostala jsem cenu:-)



Poštěstilo se mi, že již před více, než 2 měsíci (proto jsem ta velká ostuda...) mě Jituška (blog zde) ocenila výše Liebster blog Award. 

A co že to vlastně je?
Toto oceňění je určeno pro malé blogy do 200 pravidelných čtenářů a slouží jistě k tomu, aby oceněným udělalo radost, že:-), ale hlavně k tomu, aby se jim dostalo větší pozornosti, objevili je nový čtenáři atd.

A jaká jsou pravidla udělení tohoto ocenění?
- poděkování tomu, kdo toto ocenění udělil
- umístění tohoto ocenění na svém blogu
- výběr 5 blogů, kterým chceš ocenění udělit Ty - nesmí však mít více, než 200 čtenářů
- zanechat všem oceněným vzkaz na jejich blogu, aby o tom věděli, že byli oceněni
______________________________________________________________________________
Táááákže, moje nominace zní na jména:

1.  Tatiana - blog ZDE - a to proto, že její kulinářské umění mě dostává do kolen a způsobuje mi při pohledu na fotky těch dokonalých jídel slintavku :-)

2.  Pavlínka - blog ZDE - a to proto, protože bych jednou chtěla mít taky takových desatero rukou a zvládat a tvořit tolik krásy :-)

3. Barborka - blog ZDE - a to pro její úžasně živé a zářivé kombinace barev a cit:-)

4. Janinka - blog ZDE - a to proto, že bych jednou chtěla být taková máma jako ona...:-)

5. Biba- blog ZDE- a to proto, že jsem holt na to jídlo, no... :-)

Určitě neváhejte a k dotyčným přijďte nakouknout, mohu říct, že to stojí víc, než za to. A já teď jdu Ty, kterých se to týká obeslat, že tu u mě něco mají...:-)

Krásný den všem!   
Deby a spící Jack



7 komentářů:

Tatiana Roller řekl(a)...

Ahoj Deby :-) nesmierne si ma potesila a velmi si vazim tvoje ocenenie, dufam, ze ta aj nadalej budu tesit moje recepty, momentalne mam mensi utlm v kuchyni vdaka letnemu rezimu, ale coskoro sa dufam opat vrhnem do zuriveho varenia :-D teraz sa skor motame po vyletoch a varime si osvedcene rychlovky. Pozerala som si aj tvoje vytvory, velmi mam rada taketo rucne site drobnosti a teda, klobuk dole tvojej kreativite a sikovnym rukam :-) Prajem ti vela nadsenych obdivovatelov, ktori sa potesia tvojimi vytvormi. Tatiana

Deby and Jack řekl(a)...

Tatianka, myslím, že Ty si ho zasloužíš velmi:-) A já mám naopak radost, že Ty máš útlum, protože já aspoň nemám chutě:-))
A děkuju za pochvaly, ale moc si jich nezasloužím, šiju o 106, ale nestíhám o tom blogovat, fotit, škoda takového ocenění pro mě:-)

Tatiana Roller řekl(a)...

ale Deby, zbytocne sa podcenujes, tak ci tak sa tesim na dalsie tvoje vytvory :) mne docela chybaju moje vytvory v kuchyni, ale tak cez leto je to asi naozaj o tom, co najrychlejsie nieco uvarit a utekat do prirody ci za nejakym dobrodruzstvom. Este raz dakujem, je to velmi mile a tesi ma to, budem sa snazit prinasat nove inspirujuce receptiky az sa ochladi :-)))

Jana Cingr řekl(a)...

Terinko, ty jsi zlatá. Moc moc děkuju. Já měla včera den blbec - smazala jsem si asi 200 fotke jednak zboží a pak taky děcek - z vejletů. No tloukla bych hlavou o zeď. Tak moc děkuju za to pohlazení od Tebe ♥

Barborka řekl(a)...

Teri, hoci som toto ocenenie už párkrát dostala, ale od Teba ma obzvlášť hreje. Ďakujem moc!

Deby and Jack řekl(a)...

Janinko, to jsem moc ráda, pokud jsem Ti aspoň trošilinku spravila den:-) Někdy se holt nedaří, no... Naštěstí, když nějde o život, znáš to...:-)

Baru, to jsem moc ráda...:-)

Amelie řekl(a)...

Gratuluji k ocenění.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...